recrutement_employé_interim_secteur_manutention (2).jpg

Equip Interim beantwoordt aan uw behoeften voor personeel voor het laden en lossen.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en competent team voor het laden en lossen? Heeft u zelf de tijd niet om het rekruteringsproces uit te voeren? 

Ons uitzendkantoor Equip Interim helpt u zoeken naar talenten die bekwaam zijn om de taken van het laden en lossen en logistieke taken efficiënt uit te voeren. 

Wij streven ernaar om het rekruteringsproces voor u gemakkelijker te maken en u competente profielen te bezorgen die aan uw specifieke vereisten voldoen.

Rekrutering voor verschillende functies bij het laden en lossen

Door ons streng rekruteringsproces kunnen wij gekwalificeerde kandidaten voor  de verschillende functies van het laden en lossen selecteren. 

Wij vinden voor u individuen die meewerken om uw activiteiten vlot te laten verlopen, of u nu op zoekt bent naar laders/lossers, heftruckbestuurders, orderverzamelaar of andere profielen in verband met laden en lossen.

recrutement_employé_interim_secteur_manutention (3).jpg

Equip Interim, uw expert voor rekrutering rond laden en lossen

Equip Interim heeft aantoonbare expertise in het rekruteren voor de sector van het laden en lossen in uiteenlopende logistieke en industriële domeinen. 

Ons uitzendkantoor helpt werkgevers en bezorgt hen oplossingen voor HR die inspelen op hun specifieke behoeften voor de rekrutering van personeel voor het laden en lossen.

Een flexibel en reactief uitzendkantoor

Bent u op zoek naar kandidaten voor tijdelijke vervangingen, eenmalige opdrachten of rekrutering op lange termijn? 

Wij stellen alles in het werk om aan uw behoeften voor personeel voor het laden en lossen te beantwoorden. 

Wij streven ernaar om u competente en reactieve profielen voor te stellen voor uw activiteiten op het gebied van laden en lossen.

Polyvalente profielen

De door Equip Interim geselecteerde kandidaten voor het laden en lossen staan bekend om hun polyvalentie en hun vermogen om zich aan te passen aan verschillende logistieke omgevingen. 

Hun uiteenlopende expertise garandeert optimale laad- en losprestaties.

recrutement_employé_interim_secteur_manutention (4).jpg

Rekrutering van laders/lossers in Wallonië en Brussel

Equip Interim biedt specifieke rekruteringsdiensten aan voor de sector van het laden en lossen in elke regio waarin u actief bent. 

Onze lokale aanwezigheid, van Battice tot Waremme via Brussel, Eupen, Herstal, Huy, en Namen, , garandeert dat onze rekrutering aangepast is aan uw behoeften op het gebied van laders/lossers.

Neem contact met ons op voor uw behoeften inzake rekrutering van laders/lossers