Meer dan 30 jaar ervaring in uitzendwerk 

Zoekt u innoverende en aangepaste oplossingen voor HR? Wij personaliseren onze dienstverlening om aan uw specifieke behoeften te beantwoorden.

Wij stellen onze expertise voor u ter beschikking, of u nu op zoek bent naar tijdelijk of vast personeel of voor een contract dat precies aan uw profiel beantwoordt. Ons team bestaat uit experts op het gebied van rekrutering en sociale wetgeving en werkt samen om de ideale kandidaat voor onze partners te vinden. 

Wij beschikken over een pool van kandidaten die wij reeds ontmoet hebben en die wij delen. Zo kunnen wij u betrouwbare en flexibele oplossingen voor HR op maat verstrekken.

recrutement_jobs_etudiant_interim.jpg

Uitzendkantoor jobstudenten 

Ons kantoor zorgt voor een dynamisch platform met opdrachten die tegemoet komen aan de uurroosters van studenten. 

Wij bieden een brede waaier aan tijdelijke werkaanbiedingen in verschillende sectoren aan, zodat studenten waardevolle ervaring kunnen opdoen tijdens hun studies. 

Neem een kijkje bij onze jobs speciaal voor studenten. U vindt er vast een die perfect binnen uw drukke uurrooster past.

Wallonie.jpg

7 uitzendkantoren in heel Wallonië

Wij zijn aanwezig in het hartje van België met zeven uitzendkantoren die strategisch verdeeld zijn over het Waals Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, met name in strategische plaatsen zoals Battice, Brussel, Eupen, Herstal, Huy, Namen, en Waremme (administratief centrum). 

recrutement_agence_interim_employeur (2).jpg

Een uitzendkantoor met expertise in allerlei sectoren 

Ons uitzendkantoor zet expertise in heel wat verschillende sectoren in. 

Ons team engageert zich om u gepersonaliseerde diensten op het gebied van HR te verlenen, in de industrie, levensmiddelenindustrie, administratieve, medische, logistieke of gelijk welke andere sector

Door onze sectoriële expertise kunnen we de behoeften die eigen zijn aan de verschillende sectoren begrijpen en u de juiste profielen voorstellen, van technische functies tot kaderfuncties. 

Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan en helpen u zo om uw bedrijf te doen bloeien en groeien.

De sectoren bekijken

De waarden van ons uitzendkantoor

De waarden van ons bedrijf zijn De waarden van ons bedrijf zijn samenwerking, flexibiliteit, ontwikkeling, erkenning en uitmuntendheid

Samenwerking:

Samenwerking is gebaseerd op wederzijdse hulp tussen werknemers en management aan de hand van een constructieve dialoog en regelmatige communicatie over de behoeften van klanten en kandidaten.

Flexibiliteit

Equip’ wil een creatieve en proactieve speler op mensenmaat zijn die zich bewust is van de nieuwe ontwikkelingen in de wereld van de HR in een sector die constant in beweging is.  

Wij moedigen de professionele nieuwsgierigheid van onze werknemers aan zodat ze met de beste ideeën voor de dag kunnen komen. 

Door onze doorgedreven expertise en flexibele structuur kunnen we in alle omstandigheden snel reageren.

Ontwikkeling

Wij engageren ons om het evenwicht tussen privé- en beroepsleven te stimuleren zodat onze werknemers zich kunnen inzetten in specifieke projecten die zin geven aan hun werk en om samen successen te kunnen vieren. 

Werken in een team van Equip’ betekent een positieve en ambitieuze visie delen die wij zowel intern als extern verspreiden.

Erkenning

Dit toont zich in de aandacht die wij besteden aan expertise door iedereen te waarderen en aan te moedigen. 

Erkenning is de drijvende kracht achter motivatie en wordt intern ervaren maar ook door de tevredenheid van klanten en kandidaten.

Uitmuntendheid

Wij zetten ons constant in om de hoogste mogelijke normen voor kwaliteit te bereiken in al onze interacties, door innovatie, creativiteit en professionaliteit op de voorgrond te plaatsen. 

De waarde van uitmuntendheid is zichtbaar in het engagement naar onze medewerkers toe, door hen de mogelijkheid te bieden om een stimulerende carrière op te bouwen waar ze aangemoedigd worden om uit te blinken en helemaal open te bloeien.

Ons mantra: Work made easy

De groep Job & Talent

Equip’, uw betrouwbare HR-partner, maakt nu deel uit van de groep Job & Talent, wereldleider op het gebied van essentieel werk. 

Deze transitie luidt een nieuw tijdperk in voor ons uitzendkantoor en versterkt onze capaciteit om innoverende en flexibele HR-oplossingen die aan de behoeften van onze klanten in België voldoen aan te bieden.

In deze nieuwe stap in ons traject kunnen we het vermogen van technologie om uitzonderlijke individuen in contact te brengen met gerenommeerde bedrijven benutten.   

Onze klanten kunnen nu de expertise en middelen van een internationale groep benutten. Tegelijkertijd behouden we de gepersonaliseerde dienstverlening bij de klant in de buurt, waarop wij onze reputatie opgebouwd hebben.

Neem vandaag nog contact op met Equip Interim om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen het personeel te vinden dat u nodig heeft.