job etudiant-interim-administratif.jpg

Gevarieerde vacatures voor studentenjobs bij jou in de buurt  

Ontdek een gevarieerd aanbod aan studentenjobs die overeenkomen met jouw competenties, in de verkoop, administratie, logistiek, informatica of de klantendienst. 

Equip Interim helpt je om de studentenjob van je dromen te vinden, of je nu in Namen, Luik, Brussel of een andere grotere stad in België een studentenjob zoekt.

travail d'etudiant avec etudes.jpg

Werkuren die op jouw uurrooster afgestemd zijn voor jouw studentenjob

Zoek je een studentenjob maar ben je bang dat studeren en een studentenjob moeilijk te combineren zijn?  

Bij Equip Interim vinden we flexibele studentenjobs met uurroosters die afgestemd zijn op jouw drukke agenda. 

Onze vacatures zijn afgestemd op jouw academische verplichtingen, of je nu enkele uren per week wil werken of deeltijds tijdens de vakanties. Zo kan je jouw professionele vaardigheden ontwikkelen. 

Met Equip Interim kan je een evenwicht vinden tussen je studies en je studentenjob. 

accompagnement etudiant job.jpg

Persoonlijke begeleiding bij jouw studentenjob via uitzendwerk

Bij Equip Interim zijn we er voor jou bij elke stap. Zodra je je ingeschreven hebt, staat ons team voor je klaar.  

Heb je raad nodig voor je cv, om een gesprek voor te bereiden of gewoon om de ideale studentenjob te vinden? Wij helpen je met een persoonlijke benadering. 

Dankzij ons netwerk brengen we je in contact met vacatures die met jouw vaardigheden en locatie overeenkomen.  En wanneer jij de job gekregen hebt, blijven we je opvolgen zodat je integratie naadloos verloopt. 

Hoe begin je aan je studentenavontuur?

1. Schrijf je in op ons online platform

Word lid van onze community met slechts enkele klikken op ons platform. Maak een profiel aan met je vaardigheden, beschikbaarheid en je loopbaanambities. Het is eenvoudig en snel!

2. Bekijk het aanbod studentenjobs

Neem een kijkje in onze gevarieerde catalogus aan studentenjobs Vind de job die aan je verwachtingen voldoet en solliciteer met een klik.

3 .Ons team ontmoeten

Na je inschrijving neemt ons team contact met je op om jouw doelstellingen, vaardigheden en beschikbaarheid te bespreken. Wij willen je leren kennen om je vacatures voor te stellen die bij jou passen.

4.Beginnen aan je studentenloopbaan

Wanneer je je klaar voelt, is het tijd om aan je nieuwe avontuur te beginnen als student-uitzendkracht. Wij helpen je bij elke stap, of je nu ervaring wil opdoen, je vaardigheden ontwikkelen of gewoon wat geld verdienen.

Onze tips om te solliciteren voor een studentenjob

  • Verzorg je cv: Benadruk je vaardigheden, ervaringen die relevant zijn en interesses. Een duidelijk en beknopt cv trekt de aandacht van werkgevers. 
  • Personaliseer je motivatiebrief: Pas de motivatiebrief telkens aan de functie waarvoor je solliciteert aan. Toon je belangstelling voor het bedrijf en leg uit waarom je vaardigheden aan hun behoeften voldoen. 
  • Bereid het gesprek voor: Loop vooruit op gangbare vragen en bereid antwoorden voor die je sterke punten benadrukken. Bereid concrete voorbeelden voor van situaties waarin je je vaardigheden aangetoond hebt. 
  • Toon je enthousiasme: Toon je belangstelling voor de job en het bedrijf tijdens het gesprek. Werkgevers appreciëren gemotiveerde en enthousiaste kandidaten.
equip interim-student job.jpg

Waarom moet ik voor Equip Interim kiezen?

Equip Interim is een ideaal kantoor voor studenten die op zoek zijn naar een interimjob. 

Wij zijn aanwezig in het hartje van België met acht uitzendkantoren die strategisch verdeeld zijn over het Waals Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, met name in strategische plaatsen zoals Battice, Brussel, Eupen, Herstal, Huy, Namen, en Waremme (administratief centrum). 

Wij bieden een brede waaier aan tijdelijke werkaanbiedingen in verschillende sectoren, zodat studenten waardevolle professionele ervaring kunnen opdoen tijdens hun studies.