recrutement_employé_interim_agriculture.jpg

Uitzendkantoor voor landbouw in Namen

Ons kantoor vindt voor u gekwalificeerde professionals met een passie voor de wereld van de landbouw, van gewasexperten tot fokspecialisten, om aan uw specifieke behoeften te beantwoorden.

Rekrutering van experten in allerlei teelten

Wij zoeken voor u talenten die gespecialiseerd zijn in verschillende teelten, aan de striktste kwaliteitsnormen kunnen voldoen en de processen van de landbouwproductie kunnen optimaliseren, of het nu om grote graangewassen of gespecialiseerde teelten gaat.

Aanwerving van fokspecialisten in Namen 

Wij werven ook ervaren professionals aan in de verschillende sectoren van de veehouderij. Zo verzekeren we een precieze knowhow om aan de eisen van uw activiteit te voldoen, of het nu om runderen, schapen of varkens gaat.

Aanwerving van boerderijbeheerders

Wij stellen profielen ter beschikking die expertise hebben op het gebied van landbouwmanagement, zodat ze de uitbatingen zo goed mogelijk kunnen organiseren. 

Hun vaardigheden hebben betrekking op het plannen van teelten, beheer van kuddes en landbouwlogistiek.

recrutement_employé_interim_entretien_espaces_verts.jpg

Aanwerving voor groene zones in Namen

De aanleg van landschappen en het onderhoud van groene ruimtes maken onze omgeving mooier. 

Ons kantoor stelt professionals met vaardigheden op dit gebied ter beschikking: experten in ontwerp, aanplanting en onderhoud van buitenruimtes.

Aanwerving van specialisten landschapsarchitectuur 

Onze specialisten gebruiken hun expertise om uw groene ruimtes zorgvuldig tot hun recht te laten komen en te onderhouden.

Ze bedenken projecten voor landschappen, afhankelijk van de omgeving (zoals stadsparken of privétuinen).

Deskundig onderhoud van groene ruimtes

Wij bieden onderhoudsdiensten aan die toegespitst zijn op externe zones en een precies en doeltreffend onderhoud garanderen. 

Dit omvat het snoeien, maaien, de bemesting en het onderhoud van groene ruimtes zodat ze er mooi blijven uitzien.

Ontwerp en voortdurende verbetering

Onze experten voor groene ruimtes in Namen zijn polyvalent en bekwaam in het ontwerp, de aanplanting en voortdurende verbetering van tuinen, parken en andere externe zones. 

Ze bieden vernieuwende oplossingen aan om groene ruimtes mooier te maken.

recrutement_électricien_intérim_herstal.jpg

Aanwerving op het gebied van elektriciteit in Namen

Elektriciteit staat centraal in heel wat sectoren. 

Ons kantoor vindt gekwalificeerde elektriciens in de verschillende sectoren om uw technisch team te versterken en ervoor te zorgen dat uw installaties goed werken.

Aanwerving van gekwalificeerde en polyvalente elektriciens in Namen

Onze elektriciens beschikken over uiteenlopende expertise in de verschillende domeinen van de elektriciteit, zodat ze voor een totaalaanpak kunnen kiezen en zo aan uw specifieke behoeften voldoen, op residentieel, industrieel of commercieel gebied.

Gespecialiseerde vaardigheden

Wij werven professionals aan met vaardigheden op het gebied van het ontwerp, de installatie en het onderhoud van elektrische systemen, gericht op de verschillende technologische en reglementaire vereisten. Zo blijft de veiligheid en betrouwbaarheid van uw elektrische installaties gegarandeerd. 

Doorgedreven technische expertise

Doe een beroep op ons team elektriciens met een gedegen technische expertise. Ze werken precies en grondig aan uw elektrische projecten in Namen, zoals renovaties, aanpassing aan de normen of nieuwe installaties. 

recrutement_employé_interim_secteur_production (3).jpg

Aanwerving voor retail in Namen

De retailsector vraagt om allerlei expertise. 

Wij bieden rekruteringsdiensten aan voor het beheer van winkels, voor logistiek en de klantendienst en garanderen zo competente profielen voor handelszaken.

Specialisten in industriële vervaardiging

Wij vinden professionals met een diepgaande expertise in industriële vervaardiging, die in staat zijn om de productieprocessen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen in de verwerkende industrie, metallurgie of voedingsmiddelensector.

Supply chain managers

Wij werven supply chain managers aan om de activiteiten op een efficiënte manier te coördineren, van het beheer van de toeleveringsketen tot de distributie van afgewerkte producten. Ze zorgen ervoor dat de productieprocessen zo vlot mogelijk verlopen.

Hooggekwalificeerde operatoren

Ons kantoor selecteert ervaren en competente operatoren om specifieke taken precies en doeltreffend uit te oefenen. Ze helpen zo om de kwaliteit constant te houden en zorgen ervoor dat de productielijnen productief zijn.

Aanwerving in de productiesector

recrutement_employé_interim_supermarché_retail.jpg

Aanwerving voor retail in Namen

De retailsector vraagt om allerlei expertise. 

Wij bieden rekruteringsdiensten aan voor het beheer van winkels, voor logistiek en de klantendienst en garanderen zo competente profielen voor handelszaken.

Dynamische winkelbeheerders

Wij werven ervaren en gemotiveerde winkelbeheerders aan om verkooppunten efficiënt te leiden en te ontwikkelen. Dit leidt tot een betere verkoop en tevreden klanten.

Aanwerving van gespecialiseerde logistieke deskundigen

Wij werven ook logistieke deskundigen aan die de stroom van goederen en de voorraden in de winkel precies kunnen beheren. Zo worden toeleveringen en leveringen optimaal beheerd.

Aanwerving van experten voor de klantendienst

Wij vinden talenten voor de klantendienst die ervoor zorgen dat uw klanten een uitzonderlijke ervaring beleven. Zo blijven uw klanten u trouw en krijgt uw bedrijf een goede reputatie in de retailsector. 

recrutement_employé_intérimaire_grande_distribution_eupen.jpg

Aanwerving voor grote detailhandelaren in Namen

De grote detailhandel heeft heel wat verschillende talenten nodig zodat winkels efficiënt kunnen werken en de logistieke activiteiten vlot kunnen verlopen. 

Ons kantoor in Namen heeft aangepaste profielen om aan deze specifieke behoeften te voldoen.

Profielen met kwalificaties voor de grote detailhandel

Wij bieden rekruteringsdiensten aan voor verschillende functies in de grote detailhandel in Namen, van winkelbeheer over logistiek tot aan de klantendienst. 

Wij streven ernaar om u competente profielen voor te stellen die aan uw operationele behoeften voldoen.

Aanwerving van deskundigen in distributielogistiek in Namen

Wij werven professionals aan die ervaring hebben in het specifieke logistieke beheer van de grote detailhandel, zodat een efficiënte distributie en het optimale beheer van voorraden voor winkelketens gegarandeerd zijn.

Aanwerving van afdelings- en merchandisingmanagers

Wij vonden talenten voor het beheer van afdelingen en merchandising. Ze kunnen de presentatie van producten optimaliseren en zorgen voor een aantrekkelijke klantenervaring in de verkooppunten van de grote detailhandel.

recrutement_employé_interim_profil_technique.jpg

Aanwerving van technische profielen in Namen

Technische vaardigden zijn essentieel in heel wat sectoren. 

Ons kantoor biedt rekruteringsdiensten aan voor uiteenlopende technische profielen, van administratieve ondersteuning tot gespecialiseerd werk.

Gespecialiseerde administratieve ondersteuning

Wij vinden gekwalificeerde professionals om de administratieve activiteiten te ondersteunen, met specifieke vaardigheden zoals boekhouding, documentbeheer of technische bijstand.

Aanwerving van gespecialiseerde technici

Wij werven competente technici aan in verschillende technische domeinen die precies kunnen werken aan specifieke uitrusting of technisch onderhoud kunnen uitvoeren en zo ervoor zorgen dat de installaties goed functioneren.

Experten in gespecialiseerd werk

Ons kantoor vindt professionals met doorgedreven vaardigheden in specifieke technische domeinen, met een precieze expertise in complexe en gespecialiseerde technische projecten.

recrutement_secteur_construction_interim.jpg

Aanwerving voor de bouwsector in Namen

De bouwsector heeft heel wat mensen met gespecialiseerde vaardigheden nodig. 

Ons kantoor helpt u om professionals te vinden voor toezicht, coördinatie en specifieke taken voor uw bouwprojecten.

Rekrutering van deskundige toezichters

Wij werven toezichters aan met diepgaande expertise om bouwprojecten efficiënt te beheren. Ze zorgen voor goed, volgens de normen en het tijdschema uitgevoerd werk. 

Aanwerving van efficiënte coördinatoren

Wij rekruteren onder andere coördinatoren die zorgen voor een vlotte communicatie tussen de teams en de verschillende projectfasen. Ze zorgen er ook voor dat de activiteiten op de werf optimaal op elkaar afgestemd zijn.

Aanwerving van specialisten voor technisch werk

Wij vinden professionals die gespecialiseerd zijn in specifieke technische domeinen om complexe technische taken uit te voeren. Ze zorgen er zo voor dat de werken precies en goed uitgevoerd worden op bouwwerven.

Equip Interim, het uitzendkantoor bij uitstek in Namen

Equip Interim, uw bevoorrechte partner voor aanwerving in Namen, gaat heel wat verder dan een eenvoudige selectie van kandidaten. 

Wij staan voor u klaar om u te helpen om de talenten te vinden die uw bedrijf nodig heeft, in verschillende essentiële sectoren zoals logistiek, industrie, elektriciteit en nog heel wat andere

Klaar om het talent te vinden dat het verschil maakt voor uw bedrijf in Namen?