recrutement_employé_interim_secteur_production (2).jpg

Aan uw behoeften aan productiepersoneel voldoen

Bent u een werkgever en bent u op zoek naar een betrouwbaar en competent productieteam? 

Equip Interim helpt u om de talenten te vinden die aan uw eisen op het gebied van technische vaardigheden en ervaring in de industriële productie voldoen.

Rekrutering voor verschillende productiefuncties

Ons streng rekruteringsproces streeft ernaar om kandidaten te selecteren voor verschillende productiefuncties. 

Wij vinden voor u individuen die klaar staan om uw productieketen efficiënter te maken, zoals machineoperatoren, assembleurs, productiearbeiders of andere profielen voor de productie.  

De kandidaten die wij selecteren zijn allemaal zorgvuldig geëvalueerd om ervoor te zorgen dat ze niet alleen hun specifieke taken naar behoren kunnen uitvoeren maar dat ze ook klaar staan om zich op een harmonieuze manier in uw bestaande team te integreren en bij te dragen aan de voortdurende verbetering van uw productieketen.

recrutement_employé_interim_secteur_production (3).jpg

Equip Interim, uw expert in rekrutering voor de productie

De knowhow van Equip Interim in de rekrutering voor de productiesector sterkt zich uit over heel wat industriële sectoren. 

Ons kantoor onderscheidt zich door het vermogen om oplossingen voor HR op maat aan te bieden die perfect aangepast zijn aan uw specifieke behoeften inzake rekrutering voor productiepersoneel. 

Een flexibel en reactief uitzendkantoor

Equip Interim engageert zich om aan uw behoeften aan productiepersoneel te voldoen, voor vervangingen op korte termijn, eenmalige opdrachten of rekrutering op lange termijn. 

Wij streven ernaar om u competente profielen voor te stellen voor uw productieactiviteiten.

Polyvalente profielen

De door Equip Interim geselecteerde kandidaten voor de productie staan bekend om hun polyvalentie en hun vermogen om zich aan te passen aan de verschillende processen van de sector. 

Hun uiteenlopende expertise garandeert goede prestaties in de productie.

recrutement_employé_interim_secteur_production (4).jpg

Rekrutering van productiepersoneel in Wallonië en Brussel

Equip Interim zorgt specifiek voor rekrutering die toegespitst is op de sector van de productie, in welke regio u zich ook bevindt. 

Wij zijn aanwezig van Battice tot Waremme, van Brussel tot Eupen, Herstal, Huy, en Namen. Deze lokale verankering garandeert een rekrutering op maat, perfect aangepast aan uw behoeften voor productiepersoneel in elke geografische zone.

Neem contact met ons op voor uw behoeften inzake rekrutering van productiepersoneel