recrutement_agence_interim_employeur.jpg

Waarom moet ik een beroep doen op een uitzendkantoor voor rekrutering?

Gebruik maken van een uitzendkantoor brengt heel wat voordelen met zich mee voor werkgevers die op zoek zijn naar nieuw talent. 

Bedrijven worden vaak geconfronteerd met eenmalige behoeften aan gekwalificeerd personeel. 

Het uitzendkantoor wordt een onmisbare bondgenoot om snel een oplossing te vinden in situaties zoals een tijdelijke toename aan werk, voor specifieke projecten of om onverwachte aanwezigheden op te vangen. 

Equip Interim is een strategische partner om uw rekruteringsprocessen gemakkelijk te maken en ze optimaal te laten verlopen. 

recrutement_agence_interim_employeur (2).jpg

Een uitzendkantoor dat in uw sector gespecialiseerd is

Equip Interim onderscheidt zich door een uitgebreide specialisatie in verschillende sectoren. 

Ons uitzendkantoor biedt rekruteringsoplossingen op maat aan om aan de specifieke behoeften van alle beroepssectoren te beantwoorden. 

Uitzendkantoor schoonmaak

Bent u op zoek naar een uitzendkantoor dat rekruteert voor de schoonmaaksector? Equip Interim biedt gerichte diensten aan om u te helpen om gekwalificeerde profielen te vinden die tegemoet komen aan de eisen van de sector. 

Wij selecteren ervaren en competent schoonmaakpersoneel om aan uw behoeften inzake properheid en hygiëne te beantwoorden.

Meer weten

Uitzendkantoor voor de luchthaven

Equip Interim helpt u om personeel voor de luchthaven te rekruteren. 

Ons uitzendkantoor stelt gekwalificeerde en opgeleide profielen ter beschikking om aan de strikte eisen van deze voortdurend evoluerende sector te voldoen voor veiligheidsfuncties, grondafhandeling of andere functies.

Meer weten

Uitzendkantoor managementfuncties

Moet u kaderpersoneel aanwerven? 

Equip Interim biedt een dienstverlening op maat om aan uw behoeften voor de rekrutering van kaderleden te voldoen. 

Onze expertise in de selectie en evaluatie van hoog gekwalificeerde profielen garandeert dat competente kandidaten ter beschikking gesteld worden die in staat zijn om aan de uitdagingen op het gebied van management van uw bedrijf het hoofd te bieden.

Meer weten

recrutement_secteur_public_interim.jpg

Aanwerving openbare sector

Zoekt u profielen in de openbare sector? 

Equip Interim verstrekt speciaal op deze sector gerichte diensten. 

Wij stellen competente professionals te uwer beschikking die zich inzetten om aan uw specifieke behoeften op het gebied van administratie, lokale collectiviteiten of andere openbare instellingen te voorzien.

Meer weten

recrutement_employé_interim_administratif (4).jpg

Uitzendkantoor administratieve functies  

Om aan uw behoeften aan administratief personeel te voldoen, selecteert Equip Interim competente en polyvalente kandidaten die dagelijkse administratieve taken efficiënt kunnen uitvoeren. 

Ons kantoor zorgt voor geschikte profielen om uw administratieve teams te ondersteunen en te versterken.

Meer weten

Uitzendkantoor logistieke functies

Equip Interim heeft rekruteringsoplossingen op het gebied van de logistiek om aan de complexe en diverse behoeften van bedrijven te beantwoorden. 

Wij maken profielen die gespecialiseerd zijn in stockbeheer, het klaarmaken van bestellingen of industriële logistiek beschikbaar zodat uw toeleveringsketen zo vlot mogelijk werkt.

Meer weten

Agence interim industrie

Pour les secteurs de l'industrie, Equip Interim vous offre la possibilité de recruter du personnel qualifié et expérimenté. 

Des profils adaptés aux tâches spécifiques de ces domaines sont sélectionnés pour répondre efficacement aux besoins de votre entreprise.

En savoir plus

Agence interim manutention

Equip Interim dispose de collaborateurs hautement qualifiés et expérimentés dans le domaine de la manutention. 

Nous nous sélectionnons les profils les plus adaptés aux exigences et aux tâches spécifiques de la manutention, garantissant ainsi une réponse précise et efficace aux besoins de votre entreprise.

En savoir plus 

Agence intérim production

Equip Interim est votre partenaire privilégié pour le recrutement de professionnels du secteur de la production.

Nous concentrons nos efforts sur la sélection de profils qui correspondent parfaitement aux spécificités et aux défis de votre entreprise.

En savoir plus

Waarom kiezen voor Equip Interim voor aanwerving?

Lokale expertise en ruime ervaring

Equip Interim is al meer dan 30 jaar lang actief in Wallonië en Brussel. Wij bieden u een gepersonaliseerde dienstverlening aan via acht lokale kantoren in Battice, Brussel, Eupen, Herstal, Huy, Namen en Waremme. 

Door onze lokale verankering kunnen wij de specifieke behoeften van elke streek en elk bedrijf begrijpen en eraan beantwoorden.

Proactieve samenwerking

Onze collaboratieve aanpak houdt in dat we nauw samenwerken met onze klanten, de werkgevers. 

Wij werken niet voor u, maar met u en bekijken zorgvuldig welke diensten we u kunnen aanbieden om aan uw behoeften op het gebied van HR te beantwoorden.

Streng rekruteringsproces

Onze methode bestaat uit 3 fasen (zoeken, ontmoeten en referenties) en zorgt ervoor dat de gekwalificeerde kandidaten die aan uw eisen beantwoorden zorgvuldig geselecteerd worden. 

Ons proces is opgezet om u profielen te garanderen die perfect aan uw verwachtingen voldoen, van de analyse van de vacatures tot aan de individuele debriefing

Constante ondersteuning

Wij passen ons aan de realiteit in het veld aan. 

Onze expertise op het gebied van assessments helpt ons bij alle stappen in het proces, terwijl ons gecentraliseerde administratieve team u constante legale en sociale ondersteuning biedt om uw personeel efficiënt te beheren.

Klaar om het talent te vinden dat het verschil maakt voor uw bedrijf?